Immersive Space

In het tweede Blok op school hebben we het vak Immersive Space. Momenteel weet ik nog niet helemaal wat ik er van moet verwachten.We gaan werken met Flash en Actionscript 3.0. Voor de meesten van ons helemaal nieuw. Ik zie er wel naar uit ook met deze programma’s te leren werken en ook dit keer wat creatiefs neer te zetten als eindproduct.

De eerste opdracht:
Zoek drie afbeeldingen van Immersive Space!


Vooral de kleur blauw, de omgeving waarin het “verhaal” zich afspeelt en de dieren vind ik erg mooi. Dat zijn over het algemeen de ook de dingen die mij als eerste opvallen als ik een plaatje bekijk. Deze drie begrippen zitten allen in deze wereld en daarom spreekt het mij extra aan.


Misschien een beetje logisch onlogisch om dit plaatje op mijn blog te zetten na de verklaring van bovenstaand plaatje. Toch is de redenering in mijn hoofd eigenlijk wel makkelijk. “Niet alles is wat het lijkt”. Deze abstracte afbeelding bevat dan niet de kleuren die mij aanspreken, noch de natuur of de dieren. Maar het is gemaakt op fantasie en je kan er zelf een heleboel in zien. Net als bovenstaande afbeelding is het een fictieve omgeving. Een omgeving die in de huidige wereld niet voor zou komen. Beide afbeeldingen zijn echter wel spannend en dat is juist hetgeen wat ze dus gemeen hebben!!!!


Zoals je misschien al geraden hebt: Deze afbeelding is gekozen vanwege de kleur blauw en het feit dat het natuur is. Moet ik er meer over kwijt??! Vanuit mijn opzicht niet. Ik kan er ook niet meer over zeggen dan: het feit dat je zo diep in de afbeelding kan kijken, maakt dat ik het zo ontzettend mooi vind!!!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s